3.04.2022 г., 15:18 ч.

Здравей, не се познаваме 

  Поезия
294 3 3

Здравей, не се познаваме, а тъй ми липсваш.

Къде си? Чакам те отдавна аз.

С разстоянието някак свикваш,

но колко много бих се радвала да чуя твоя глас.

 

А те няма, ти си толкова далече.

Защо съдбата с мене спори?

И кога ли ще те видя мисля вечер,

че самичка съм, а тъй ми се говори.

© Ивет Боянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??