16.04.2008 г., 9:35 ч.

Здравей, Романтико! 

  Поезия » Друга
798 0 26

 

                         На Романтик (Христо Костов)

 

В душата ароматна

красив букет от чувства сбрал си.

Сърцето океан е -

бушуват в него нежни страсти...

 

Запазил си с усмивка

във теб момчето босоного.

Ти сгряваш, Романтико,

с лиричната си песен - огън...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??