16 апр. 2008 г., 09:35

Здравей, Романтико! 

  Поэзия » Другая
843 0 26

 

                         На Романтик (Христо Костов)

 

В душата ароматна

красив букет от чувства сбрал си.

Сърцето океан е -

бушуват в него нежни страсти...

 

Запазил си с усмивка

във теб момчето босоного.

Ти сгряваш, Романтико,

с лиричната си песен - огън...

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??