9.07.2020 г., 8:44 ч.

Здравей русокоске 

  Поезия » Гражданска
703 2 7

Здравей русокоске, къде си нощувала,

да не би да надушвам трева?

Не ми казвай само, че пак си танцувала

на плажа със твойта тайфа.

 

Не се обяснявай, не ме интересува

мърсувай си колкото щеш,

тя твойта любов е фалшива, не струва

едва ли ще го отречеш.

 

Достатъчно казах, отиде далече,

приключваме днеска със теб,

по-младата версия чака ме вече

танцуваща в някой вертеп.

 

Да, млада си още, все ставаш за нещо,

все някой ще те пожелай,

и вече те чака шосето горещо

със нова професия май.

 

Добре де, признавам, ти имаше дарби,

а аз имах а̀нфетамин...

Таквиз ги редеше на куклата Барби

на мутрата малкия син.

© Веселин Банков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??