16.07.2004 г., 1:52 ч.

Здраво стъпил на земята 

  Поезия
1457 0 1
Без посока в живота си се лутам,
какво да правя животът ми широк е.
Не утъпках път – скала не бутам,
мантинела не поставих – той поток е.

Да бъда здраво стъпил на земята,
не би ли погледа ми туй стеснило.
Къде остава свободата,
защо ми е това бесило.

Не отказвам по земя да ходя,
ни по облаци да стъпвам.
Из живота си безкраен все ще бродя,
до смъртта си – ах, потръпвам.

© Владимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??