27.08.2009 г., 11:59 ч.

Здравословен живот 

  Поезия » Пародии
687 0 1

Следното е пародия по една песен на група Екзитус- "Нереален живот",

която аз лично много харесвам. Целта е единствено хумористична и се надявам да не се приеме като нещо обидно. Ефектът е максимален, ако си пуснете оригиналната песничка и пробвате да го изпеете :)

 

Здравословен живот                                                    

 

Гладна устата зее,                                                

проклина свирепо.

Да хапне как да посмее

от тази диета.

 

Яде ми се вече лудо,

от глад ще припадна,

трябва да стане чудо

теглото да спадна.

 

Без да преяждам с храната,

как ще я карам нататък.

 

Здравословен живот,

здравословни храни,

здравословен режим,

а стомахът боли...

 

Но никакво чудо няма

и няма кюфтета

зеле и морков само -

това е диета.

 

Гладът ми утихна вече -

наядох се диво...

Винаги нещо пречи

тегло да постигна.

 

© Ангелина Трифонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??