Здравей, любов!
Зеленото ти кръгче
просветва на монитора
и даже като преди изглежда
ти си там... и нетът - същият е...
Защо ли ми се плаче?
Глобална мрежата е
и работи, а ние с теб
сме малки и далечни,
завърта ни във свойте обороти...
и гледам пак
зеленото ти светване.
Не ми се смей!
Не си от най-стандартните...
Но не, не си и прищълец неземен.
Зелен си ми,
защото само в Скайпа
остана ми да свети част от тебе.
15.05.2008
© Галя Анчева Всички права запазени
все едно вече го няма...
И май го е нямало никога.