May 15, 2008, 12:45 PM

Зелен 

  Poetry » Other
901 0 5

Здравей, любов!

Зеленото ти кръгче

просветва на монитора

и даже като преди изглежда

ти си там... и нетът - същият е...

Защо ли ми се плаче?

 

Глобална мрежата е

и работи, а ние с теб

сме малки и далечни,

завърта ни във свойте обороти...

и гледам пак

зеленото ти светване.

 

Не ми се смей!

Не си от най-стандартните...

Но не, не си и прищълец неземен.

Зелен си ми,

защото само в Скайпа

остана ми да свети част от тебе.

 

 

15.05.2008

© Галя Анчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??