9.04.2010 г., 18:45 ч.

Зелена песен 

  Поезия » Любовна
734 0 0

 

                                      На Катя


Трева, зелена до безумство.

Очите ми - с цвят на надежда.

Резедава въздишка на вятър.

И кожата ми - новороден мъх.

 

Смарагдови дъждовни капки

по устните зелено пеят.

Косите ми - нежни водорасли...

Обичай ме - цялата зелена!

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??