На Катя
Трева, зелена до безумство.
Очите ми - с цвят на надежда.
Резедава въздишка на вятър.
И кожата ми - новороден мъх.
Смарагдови дъждовни капки
по устните зелено пеят.
Косите ми - нежни водорасли...
Обичай ме - цялата зелена!
© Нина Чилиянска Все права защищены