21.08.2007 г., 22:33 ч.

Зелена светлина за любовта 

  Поезия
874 0 1
 

Две пътеки в път широк
от днес за в бъдеще се сливат.
С любов и здраве да ги осенява Бог,
с мир и сговор в семейното
гнездо,

                                       което свиват!
 

Сърцето и ръката  на любима  

с удоволствие приема Благовест.
Те
одора е избрал за своя прима,
в любов и вярност двамата се вричат днес
!

В дома на Ангел, Веско, Мирко, Венче
традициите са нещо много свято.
Бистрата вода в сватбарско менче
с дъх на здравец и мушкато
!

Винаги родителите с радост
своите деца ще благославят.
Връщайки се в отминалата младост
всичката си обич те им завещават!


От Мирослав и Нели: На многая лета!
Ще последват на батко си  късмета!
Никога от нищо да не ги е бъз,
да обичат и работят с хъс!

Събрали сме се близки хора
да поздр
авим порасналите им деца!

В душите на Благовест и Теодора
с любов да греят хиляди слънца!

© Цанка Митова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ех, че е хубаво!
    Да са живи и здрави всичките!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??