Зелените очи на тревата ме гледат
Тревата плаче
Разплака я някой или нещо
Или това са капки от дъжда
От утринна роса
А може би тревата също плаче
А може би тревата чувства, диша
Говори
Мечти зелени крие
За някого, за нещо
Тревата плаче
© Хари Спасов Всички права запазени