29.04.2012 г., 15:52 ч.

Зелено 

  Поезия » Друга
635 0 5

В прозореца наднича ден
и плисва утринна позлата.
Вали на сладки капки времето
и лепне с топъл вкус на лято.

Кипи зеленина, чертае
по пътя сенки непонятни.
В очакване на своя май
градът тежи от аромати.

Извират пъстри ветрове
и се кикотят по стоборите -
зелено е, та чак боде,
а колко  цветни стават хората!

© Христина Мачикян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??