23.06.2017 г., 10:36 ч.

Земетръсно 

  Поезия » Любовна
375 0 5

Земетръсно.

 

Нищо друго не може да бъде!
И ще бъде само любов!
Всяко чувство към тебе е чудо.
Аз тъгата захвърлих, и сълзите -
до гроб.
И нищо не е толкова важно.
Нямам спомени даже. Изтрих ги.
Искам едно нещо да ти докажа -
обич, с която да те усмихна..
Да нямаш ден и нощ, неспокойни.
Да нямаш и грам нетърпение
в домът ни при мен да си дойдеш
и да направим земетресение.
После да вечеряме голи.
Да изпием по чашка. Да пушим.
С нежни целувки да се разходя
върху твоята прелест под ду́ша.
Ще се любим отново и пак..
Сякаш ще бъде така - за последно.
Щом отвориш очи, дай ми знак.
С влажен поглед да те изследвам.
Нищо друго не трябва.
Нищо няма значение.
Само Аз и Ти. Да сме двама.
И да правим земетресения..

 

Данаил Антонов
Danny Diester
Diester's Poetry
14.06.2017

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Толкова много земетресения от любов. Не мога да кажа на хубавото,не е хубаво! Поздрави от мен Дани и лека вечер!
  • А аз се чудех, какво беше това земетресение, дано не е повече от седма степен, че ще е масово разрушение! Поздрави!....Сигурно ще има и вторични трусове....Ами предупреждавайте, де......да не се стряскаме!
  • Сега съм ти на 3 пъти по толкова и усещаш, ама като стана на 60, не знам... Плачи Земьо)
  • Ти си цяло заметресение, на 60км те усетих!
Предложения
: ??:??