21.04.2010 г., 19:53 ч.

Земя на обречени 

  Поезия » Философска
485 0 1

Орди прииждат от хълма -

ни живи, ни мъртви,

злото в тях покълна

и дирят свои жертви.

 

Прокоба, страшна зараза

плъзва по реки и низини

и със страшна омраза

обгръща божите земи.

 

Един подир друг падат,

плът започва да гние

и крият се, и бягат,

ала обречени сме ние!

© Денис Метев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Денис ти си роден талант,пожелавам ти много творчески успехи...!
Предложения
: ??:??