Земята днес напукана е от живота.
От изсъхналите майчини сълзи.
От изгубените, надежди сиви...
Че животът ще се промени!
Учете се, животът казваше на всеки.
Учете се от свойте беди...
Но ние... Някой нас прокле ни!?
Да се прокуждаме сами.
Земята днес напукана е от живота...
Живот, но пълен със лъжи.
Отчаяни... Защо ли?
Варвари ли сме, кажи!?
© Ангел Всички права запазени