26.07.2009 г., 11:19 ч.

Земята се върти и се променя 

  Поезия » Любовна
335 0 1

Докато си мрънках под носа колко крив ми е света,
мислено рисувах новата картина на разноликата съдба.
Сетих се, че отдавна не съм същата,
онова момиче, което съм била.
Земята се върти и с това променя човешката душа.
Любовта е друга, не е онази преди много лета.
За миг ме осени вълшебната светлина на слънцето,
с нова сила, с нова красота.
Щастлива съм такава и сега.
Пропъдила съм скуката от собствената си душа.
Земята се върти и ни променя, друга е и любовта.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??