3.07.2009 г., 23:04 ч.

Зенит 

  Поезия » Философска
803 0 10

Достигам зенита.

И ето, не свършвам!

А се разпръсвам

в части от себе си.

Тръгвам сам.

И пак сам се връщам!

Имам всичко - попитах сърцето си!

© Доротея Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??