16.05.2007 г., 10:34 ч.

Зима от цикъл "Сезони" 

  Поезия
597 0 6


  Зимен студ.
  И белота.
  Комини. Дим. И топлина.

  Зимен празник.
  Звън на чан.
  Вино. Бъклица. И дрян.

  Снежна зима.
  И деца.
  Дядо Коледа. Елха.
 
  Зимна вечер.
  И жарава.
  Тегоби. Радост. И забрава.
 
  Зимна песен.
  Рождество на Бог.
  Сурвакари.
  Здраве. И живот.

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??