7.01.2008 г., 11:02 ч.  

Зима в любовта 

  Поезия » Любовна
660 0 5

Зима в любовта

Сняг вали, вали,
затрупва нечии следи.
Телефонът не звъни,
затрупа ли и моите следи.

Навън белее зимен ден,
вятърът навява преспи снежни.
Защо телефонът не звъни
и не чувам думи нежни.

Защо в любовта ти има - лято, зима?
Какви са тези времена?
Навън снежинките танцуват,
зимата си има свойта красота.

Защо за нея сляп оставаш,
снежинки бели са навред.
Нима при теб е Снежната царица,
превърнала сърцетото ти в лед.

Какво да чакам - слънце да огрее,
снега дълбок да разтопи.
Сърцетото ти, затрупано от преспи,
отново пак за мен да затупти.




 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??