20.09.2006 г., 17:33 ч.

Зимен ден 

  Поезия
849 0 2

Зимен ден.
Вятърът бърза на някъде.
Тъжен ден.
Капчици мокрят навсякъде.
Шумен ден.
Сякаш всички говорят на сън.
Тежък ден.
Тежко препускащи облаци вън.
Падащ мрак.
Падащ безшумно край нас.
Сипещ сняг.
Сипещ се бавно след вас.

© Росица Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??