6.01.2008 г., 14:15 ч.

Зимен ден 

  Поезия » Пейзажна
500 0 5
                                     Зимен  ден

                Снежинки  вихрят  се по  пътя,
                вятър  ловко  на  партини ги  завива,
                снегът  се  сипе   тихо,  тихо,
                нащта  студена... на пръсти си отива...

                Слънце    погали   снежния   ден,
                ех, блестят  хиляди  звездици по  снагата
                и   пак   е  толкова  красиво,
                 виж  как хруска  шумно  снега под краката...

                 Бързат  момичета,  момчета,
                 в пъртината  крачат с морни  крачета,
                 усмивка  зимна  погали  лице,
                 аленеят  бузи, грее  жарко  сърце...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??