18.02.2008 г., 17:52 ч.

Зимна 

  Поезия » Пейзажна
648 0 1
 

Фигури, направени от вятър,

в стихията замръзнали сами,

като декори на един театър...

Титани, през времето дошли.

 

Велики колоси от лед

във студ родени, в нощите сурови,

осъдени са да живеят вечно,

за вечните страдания готови.

 

Скали и камък гледат величаво.

Високо над света чела са извисили,

с дъх суров ме лъхват с красотата,

която в страшната стихия са спасили.

© Владимир Гюров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Величесвена зима - истинска и студена.
Предложения
: ??:??