11.12.2007 г., 12:57 ч.

Зимна импресия 

  Поезия » Пейзажна
869 0 14
 

        

         Сняг вали. Тихо, кротко, бяло.

         Светът е нов. Всичко засияло.

         В къщичка насред гората,

         той и тя - с  пожар в телата.

         Зимен вятър магнетично вее,

         свойта стара песничка си пее...

         Влюбените спят. Отмаляло...

         Сняг вали. Тихо, кротко, бяло.

 

© Валентин Кабакчиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??