19.11.2023 г., 9:19 ч.

Зимна нощ над "Сините камъни" 

  Поезия » Пейзажна
281 1 0

 

 

Нощ е и луната

с облаците скита,

нощ е и гората

над пътека сплита

пипала студени.

В булчини премени

са скали стърчащи;

каменните чаши

стъклен лед сковава.

Сви в завой колата

звездна и луната

вятърът отвява.

 

                1989 г.

                гр. Сливен

© Лъчезар Цонев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??