2.12.2010 г., 20:07 ч.

Зимна песничка 

  Поезия » За деца
578 0 7

Настъпи зима бяла.

Полето побеля.

Пътечката, замряла,

се губи из снега...

 

Задуха и засвири

в комина вятър пак.

Че кой ли е подирил

тоз буен северняк?!

 

От ледени пустини

дошъл е тука той

с игриви балерини –

снежинките безброй!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??