16.01.2019 г., 13:25 ч.

Зимна приказка 

  Поезия » Любовна
331 0 0

Аз съм едно снежно момиче,
което събужда сърцето си. 
Ти не се плаши!
Този сняг ме затрупа,
но намирам пътя.
Светлината все по-силно
блести!

Цялата съм в сняг!
С ледени нозе вървя,
кървави следи бродират белотата,
а сънувам горещи пясъци.

Чувам тази песен,
като шепот на вълни е
мелодията на сърцето ти!

© Вяра Благова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??