10.01.2008 г., 0:13 ч.

Зимна приказка 

  Поезия » Пейзажна
483 0 1
 

Бялата зима затрупа земята,

топла камина запали в сърцата.

Бели снежинки из въздуха плуват,

сънища сини децата сънуват.

 

Бялата зима натрупа пъртини,

нощта изрисува с бели картини.

Пътищата побели и дървета заскрежени,

зимата дипли се в бели къдели.

 

Бели, нежни  ледени висулки,

студени и красиви януарски булки.

Планини, затрупани със сняг,

зимата света в бяло украсила пак...

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??