Jan 10, 2008, 12:13 AM

Зимна приказка 

  Poetry » Landscape
529 0 1
 

Бялата зима затрупа земята,

топла камина запали в сърцата.

Бели снежинки из въздуха плуват,

сънища сини децата сънуват.

 

Бялата зима натрупа пъртини,

нощта изрисува с бели картини.

Пътищата побели и дървета заскрежени,

зимата дипли се в бели къдели.

 

Бели, нежни  ледени висулки,

студени и красиви януарски булки.

Планини, затрупани със сняг,

зимата света в бяло украсила пак...

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??