14.11.2007 г., 16:04 ч.

Зимна приказка 

  Поезия » Пейзажна
1726 1 10

                     

         

                                  Зимна приказка

 

 

                         Зимна приказка думи реди

                        със кристали по снежни прозорци,

                        а луната на двора трепти

                        и пулсират сребристи потоци.

 

                        Тишината поглъща нощта

                        и безвремие вече царува,

                        тъй сиротен изглежда света,

                        че за утрото ново жадува.

           

  

© Боряна Пенева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??