6.01.2022 г., 6:52 ч.

Зимна радост 

  Поезия
990 2 9

Разпръсква слънце януари

и мека зимата расте,

лъчите леки са, не парят,

и чувство стих ще оплете

 

от думи, рими, весел ритъм,

и нов ще заблести листа,

и сняг ще долети, не питам

кога, а влизам в радостта.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??