Jan 6, 2022, 6:52 AM

Зимна радост 

  Poetry
991 2 9

Разпръсква слънце януари

и мека зимата расте,

лъчите леки са, не парят,

и чувство стих ще оплете

 

от думи, рими, весел ритъм,

и нов ще заблести листа,

и сняг ще долети, не питам

кога, а влизам в радостта.

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??