6 янв. 2022 г., 06:52

Зимна радост 

  Поэзия
715 2 10

Разпръсква слънце януари

и мека зимата расте,

лъчите леки са, не парят,

и чувство стих ще оплете

 

от думи, рими, весел ритъм,

и нов ще заблести листа,

и сняг ще долети, не питам

кога, а влизам в радостта.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??