1.12.2013 г., 16:22 ч.  

Зимна шир 

  Поезия » Пейзажна
486 0 1

Зимна шир



Зениците блестеят отразени
в небесния свещен и бистър вир.
Потъвам в необят от съкровени
емоции и истини безспир.

Спокойна в заснежената постеля
сред бели вихри, сняг и студ,
душата ми искри из снеговея
от силни чувства, мисли, труд.

Вълшебни капчици танцуват
безкрайно тих и бавен валс..
Из космоса планетите будуват
притеглени от боговете в нас.

В очите се люлеят отразени
сияйни пламъци и светлини.
Снежинките игриви и засмени
затрупат необята с красоти.

 

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??