2.12.2007 г., 8:43 ч.

Зимно 

  Поезия
551 0 9
 

Зимно

Преглеждане

На старите снимки

 

Жълти

Измачкани

Сухи сълзи

 

Има ли

Празни

Бутилки горчилка

 

За онзи

Който

Не може да спи

 

01.12.2007

© Десислав Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??