Dec 2, 2007, 8:43 AM

Зимно 

  Poetry
565 0 9
 

Зимно

Преглеждане

На старите снимки

 

Жълти

Измачкани

Сухи сълзи

 

Има ли

Празни

Бутилки горчилка

 

За онзи

Който

Не може да спи

 

01.12.2007

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??