24.07.2008 г., 6:38 ч.

Зимно небе 

  Поезия » Любовна
731 0 1

Твоите очи са ясно зимно небе -

ведро, кристално, студено,

твоето лице е бляскав лед -

бледо и тъй съвършено.

 

Твоите думи са северен вятър -

пронизващ, отнасяш, студен,

твоята любов е бистър сняг -

при топъл допир стопен.

 

Спирам да пиша и вдигам очи,

лятно небе е над мене,

липсваш ми, мое зимно момче,

нека да бъде студено...

© Маргарита Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??