20.12.2018 г., 14:23 ч.

Зимно утро 

  Поезия » Любовна
469 0 0

Снежната утрин подканя ме със зрънце любов.

Сложи, мили, кафето и чайника.

Целуни ме и сгуши се при мен.

Нека навън да вали.

Нека снегът да засипе мрачните улици.

Нека белотата измие нечистите дни.

Нека топло одеяло и тихо безвремие стоплят ни.

Преспите спират светът да нахлуе, с мен остани.

© Mgg Всички права запазени

-

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??