11.05.2024 г., 19:51 ч.

Златка-злоядка 

  Поезия
229 1 3

Мама много се ядосва, 

че храната се прахосва. 

 

Сутрин вместо макарони,

тайно хапвам си бонбони.

 

На обяд не искам боба

и пак тръшкам се на пода. 

 

С шоколада на филия

бързам да се скрия. 

 

Ако в чинията е леща, 

за бонбончета ме подсеща. 

 

Не обичам аз храната, 

но обичам аз сладката. 

© Христинка Йочколовска Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Щом децата са злояди, нека хапват шоколади! »

9 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??