1.10.2009 г., 16:53 ч.

Златна есен 

  Поезия » За деца
6872 0 13

 

С топли багри планината,

ето – цялата боядиса.

И с палитрата богата

вече към полята слиза.

Храсти, дървеса, тревички

почва с жълтите боички.

Грейват в тонове засмени

тук и там листа червени

и оранжеви, кафяви...

Никой няма да забрави,

че със своя фон чудесен

вред настъпва ЗЛАТНА ЕСЕН!

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??