Златна клетка
Да бъда само твоя искаш ти,
съзнанието ми ти да подчиниш!
Животът ми да ти принадлежи
и дните ми да предопределиш!
Исках същото и аз до вчера -
да ме държиш в любовна примка,
да бъда вечно твоята жена - Венера,
завинаги за теб да съм Любимка!
Но знаеш ли? Светът се промени!
Сега умея аз сама да дишам, ходя…
И любовта обсебваща не ме сломи
и изведнъж прогледнах, имам воля!
И странно и учудващо за мен самата -
Любовта съвсем не трябва да боли!
Да любиш значи да обичаш Свободата
и птицата сама обратно пак да долети!
© Манипулирам Всички права запазени