26.04.2007 г., 11:55 ч.

Златна кобилка 

  Поезия
639 0 4
Аз съм златна кобилка -
здраво дръж!

И красива, и силна -
здраво дръж!

Опъни ми косите -
здраво дръж!

Натегни ми юздите -
здраво дръж!

Нека цвиля и стена -
здраво дръж!

Ти не слизай от мене -
здраво дръж!

И целувай, и искай -
здраво дръж!

Не ми давай да мигна -
щом си мъж!

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??