8.08.2019 г., 17:54 ч.

Златни спомени 

  Поезия » Пейзажна
349 0 0

Презрели чувства пак кръжат,
обагрени със златни спомени.
Летни страсти от тях струят –
със слънчеви петна незапомнени.

Под старата смокиня аз се спрях.
Вдишах аромати там омайни.
Презряла сладост разпознах.
Преглътнах бързо слънчените тайни!

© Светлана Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??