Aug 8, 2019, 5:54 PM

Златни спомени 

  Poetry » Landscape
356 0 0

Презрели чувства пак кръжат,
обагрени със златни спомени.
Летни страсти от тях струят –
със слънчеви петна незапомнени.

Под старата смокиня аз се спрях.
Вдишах аромати там омайни.
Презряла сладост разпознах.
Преглътнах бързо слънчените тайни!

© Светлана Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??