2.10.2011 г., 13:55 ч.

Златнолистната Есен 

  Поезия
484 0 6

Чаровница Есен пристига

и в багри горите преливат.

Коси златнолистни развява

над кошници с грозде узряло.


А в топла прегръдка се свива

под стряхата гълъбче сиво.

Плача на небето сълзливо

земята на глътки отпива.


Дърветата осиротели

са свели глави помъдрели

и спомнят с усмивка надеждна

щастливите летни копнежи...

22.09.2011

© Веси Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??