3.01.2008 г., 17:21 ч.

Злобата 

  Поезия » Любовна
679 0 8

Пази се от лавината на злобата.

Затрупа ли те, ще измръзнеш

щом те докосне с ледните си пръсти...

Пази се от лавината на злобата.

Снегът и е от смърт...

Пази се!

© Емилия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??