Jan 3, 2008, 5:21 PM

Злобата 

  Poetry » Love
681 0 8

Пази се от лавината на злобата.

Затрупа ли те, ще измръзнеш

щом те докосне с ледните си пръсти...

Пази се от лавината на злобата.

Снегът и е от смърт...

Пази се!

© Емилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??