27.10.2015 г., 20:55 ч.

Злобните хора 

  Поезия » Друга
536 0 2

ЗЛОБНИТЕ ХОРА

 

                  ,, Никой не може да ме нарани
                     без моето позволение,,
                                                Махатма Ганди


Злобните хора дори като спят,

сънуват сънят си със злоба.
Щастливи са само когато ранят
Човека със свойта отрова!

 

Злобните хора са много добри

във това да оплюват Човека.
И после на арфа с лъжлива тъга
възпяват човешката болка.

 

Злобните хора вечно плетат

своите мръсни интриги.
До твоето рамо привидно тъжат,
а стягат около врата ти синджира.

 

Злобните хора не знаят обаче,

че със техните злобни сплетни
каляват душата, обличат я в броня
и от злобата тя не боли.

© Емил Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??