7.06.2007 г., 13:08 ч.

Зловещо 

  Поезия
426 0 2
 

На дъното на кладенец дълбок,

превърнал се в случаен гроб,

лежи на котешки кравай завит,

потънал в кръв, човек убит.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??