5.10.2005 г., 11:53 ч.

ЗНАЕШ..ДО СМЪРТ МЕ БОЛИ 

  Поезия
1065 0 3

Знаеш,че до смърт ме боли,
но все пак
нека сама да си тръгна.
Ноща безпощадно лети,
часовника стелките забърза,
хотелската стая отдавна мълчи
и отекват само в мислите
стъпките ми,
ето...
обличам се и си тръгвам..
Знаеш,че до смърт ме боли,
но ако не аз,
то ти ще си идеш-
нали навън
живота спокойно върви
и с пръстена златен
към нея
винаги ще те крепи...
нищо,
че мен до смърт ме боли..

© Тони Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??